ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Απολύμανση Επαγγελματικών χώρων

Η διατήρηση της σωστής υγιεινής στους δημόσιους και ιδιαίτερα στους επαγγελματικούς χώρους είναι πολύ σημαντική για την προστασία όχι μόνο των εργαζομένων αλλά και του καταναλωτικού κοινού. Στη Δαρεία προσφέρουμε πακέτα απολυμάνσεων, μυοκτονιών και απεντομώσεων που ταιριάζουν σε γραφεία, καταστήματα και κάθε επαγγελματικό χώρο σε πολύ χαμηλές τιμές. Μαζί μπορούμε να καταρτίσουμε ένα ετήσιο ή και μηνιαίο πρόγραμμα απολύμανσης και καθαριότητας ενώ ανά πάσα στιγμή μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μεμονωμένες επισκέψεις στον επαγγελματικό σας χώρο για την εξ' ολοκλήρου απολύμανση του.
Η εταιρία μας συνεργάζεται χρόνια με φημισμένα εστιατόρια, χώρους εστίασης, εταιρίες catering, ξενοδοχεία, καφετέριες, αναψυκτήρια, εργοστάσια, βιοτεχνίες και αποθήκες που στεγάζουν κάθε λογής εμπορεύματα. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις των επαγγελματικών χώρων είναι ως επί το πλείστον βιολογικά, ιδιαίτερα φιλικά προς το περιβάλλον και προπαντός οικονομικά. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά στην εξόντωση, απώθηση και εξολόθρευση κάθε είδους εντόμων, ζωυφίων πτηνών και τρωκτικών (κατσαρίδες, ψύλλοι, σαράκι, φίδια, ποντίκια, αρουραίοι, τερμίτες, μυρμήγκια, ψύλλοι κ.α.).

Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο των απολυμάνσεων για να σας παρέχουμε πάντα καινοτόμες προτάσεις, χαμηλές τιμές και άμεσο service. Το μεγάλο δίκτυο συνεργατών αποτελείται από διακεκριμένους χημικούς και γεωπόνους οι οποίοι φροντίζουν για την χρήση ασφαλών και οικολογικών σκευασμάτων.
Εφόσον απευθυνθείτε σε εμάς, οι συνεργάτες μας επισκέπτονται άμεσα το χώρο σας και επιθεωρούν όλη την έκταση του, εσωτερικά και εξωτερικά. Καταγράφεται η έκταση του προβλήματος, τα αίτια του και ο χώρος χωρίζεται σε ζώνες στις οποίες εφαρμόζονται εξειδικευμένες λύσεις. Όλες οι εργασίες καταγράφονται σε ιστορικό το οποίο περιλαμβάνει στατιστική ανάλυση με όλα τα ευρήματα αλλά και την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων. Ανάλογα με τα αποτελέσματα καταρτίζεται ένα πρόγραμμα απολύμανσης και απεντόμωσης με τακτική παρακολούθηση από τους συνεργάτες μας.

Τα σκευάσματά μας είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους ακόμα και γι’ αυτούς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες ενώ διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις (ISO και HACCP) και αυτές του Υπουργείου Γεωργίας. Επιπλέον, διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, κατάλληλο για κάθε εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσουμε στο χώρο σας, εξασφαλίζοντας έτσι πάντοτε άριστα αποτελέσματα και σε πολύ χαμηλό κόστος.

Η συνεργασία μας με μεγάλες αποθήκες φαρμάκων, κάβες με ποτά και ξηρούς καρπούς, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, χώρους αποθήκευσης ή συσκευασίας ετοίμων προϊόντων, super market, επιχειρήσεις παρασκευής φαγητού, χώρους εκδηλώσεων, κέντρα διασκέδασης κ.α. αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση.

Πραγματοποιούμε επίσης απολυμάνσεις βόθρων, φρεατίων, αποχετευτικών δικτύων και σωληνώσεων σε πολύ χαμηλές τιμές.
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 • Η εταιρία έχει πρόγραμμα υπολογισμού για την ορθή προετοιμασία του φαρμάκου για τις σωστές αναλογίες και συγκεντρώσεις του απολυμαντικού
 • Η εφαρμογή γίνεται από επιστήμονα γεωπόνο, χημικό
 • Εγκεκριμένα απολυμαντικά από τον ΕΟΦ
 • Παρέχεται τεχνική έκθεση εφαρμογής
 • Ημερήσιο δελτίο εφαρμογής
 • Πιστοποιητικό απολύμανσης

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

 • Χρήση φορητών μικροσκοπίων για αναγνώριση εντομών
 • Εγκεκριμένα εντομοκτόνα από το ΥΠΠΑΤ
 • Πλήρες φάκελος σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ
 • Παρέχεται τεχνική έκθεση εφαρμογής
 • Τοποθέτηση κατάλληλων σημάνσεων
 • Δελτίο δεδομένων ασφαλείας
 • Ημερήσιο δελτίο εφαρμογής
 • Πιστοποιητικό απολύμανσης
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ - ΒΟΤΑΝΙΚΟ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ - Ν.ΚΟΣΜΟΣ - ΔΑΦΝΗ - ΚΕΝΤΡΟ - ΑΘΗΝΑ -  ΒΥΡΩΝΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΛΙΣΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΜΠ/ΠΟΙ - ΓΚΥΖΗ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΚΟΛΩΝΟΣ - ΣΕΠΟΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΙΑ - ΠΟΛΥΓΩΝΟ - ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΥΚΑΚΙΑ - ΠΕΥΚΗ - ΜΑΡΟΥΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search