ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Απολύμανση Σπιτιών

Σε μονοκατοικίες, βίλες αλλά και σε όλα τα σπίτια στα μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα, είναι πολύ σημαντική η διατήρηση της σωστής υγιεινής. Πολλές ασθένειες και επιδημίες, ιδιαίτερα επιβλαβείς για τους ανθρώπους μπορούν να εξαπλωθούν αν αμελήσουμε την τακτική καθαριότητα και την απολύμανση του σπιτιού. Ειδικά σε περιπτώσεις όπου έχουμε την παρουσία ποντικιών οι μυοκτονίες πρέπει να λαμβάνουν χώρα άμεσα για την ασφάλεια της υγείας σας.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει την απολύμανση οποιουδήποτε οικήματος, ανεξαρτήτου έκτασης, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς Οι ψεκασμοί που πραγματοποιούμε είναι απολύτως ασφαλείς αφού τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι τα πλέον οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και είναι εντελώς ακίνδυνα για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, εγκυμονούσες γυναίκες, βρέφη και παιδιά).

Έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των απεντομώσεων, το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ικανό να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε περίσταση που αφορά την εξόντωση ανεπιθύμητων επισκεπτών. Αναλαμβάνουμε την απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων, όπως λεβητοστάσια, ακάλυπτοι χώροι, ταράτσες, κήπους, υπόγεια, γκαράζ κ.α.
Κατά την απολύμανση σπιτιού όταν το πρόβλημα είναι διαχειρίσιμο, δηλαδή υπάρχει ελεγχόμενη συγκέντρωση εντόμων και ζωυφίων όπως μυρμήγκια, τερμίτες, σαράκι, κατσαρίδες, ψύλλοι κ.α. μπορείτε να προβείτε μόνοι σας σε οικολογικές απολυμάνσεις χωρίς χημικούς ψεκασμούς για την απώθηση και την απομάκρυνσή τους.

Μια συνηθισμένη λύση είναι η τοποθέτηση σίτων σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες έτσι ώστε να αποκλείσουμε κλασικές εισόδους ζωυφίων όπως μυρμήγκια και κατσαρίδες.

Σε σπίτια με κήπους προτείνεται η φύτευση αρωματικών και φυτών τα οποία απωθούν έντομα και τρωκτικά. Είναι η πλέον οικολογική λύση αφού δεν διαταράσσεται το οικοσύστημα και δεν υπάρχουν χημικοί ψεκασμοί.

Με ειδικά μηχανήματα αύξησης και μείωσης της θερμοκρασίας μπορεί να επιτευχθεί αποτελεσματική απεντόμωση. Συνήθως τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούνται από εξειδικευμένο απολυμαντικό συνεργείο.

Η εξολόθρευση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, τερμιτών, σαρακιού, ψύλλων, σε ποντίκια - αρουραίους κ.α. γίνεται άμεσα στο χώρο σας μέσα σε λίγα λεπτά. Οι χαμηλές τιμές μας και το άψογο service μας έχουν φέρει στην κορυφή στον χώρο των απολυμάνσεων για τις περιοχές των Αθηνών, προαστίων αλλά και κάθε σημείο της Αττικής.
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

 • Η εταιρία έχει πρόγραμμα υπολογισμού για την ορθή προετοιμασία του φαρμάκου για τις σωστές αναλογίες και συγκεντρώσεις του απολυμαντικού
 • Η εφαρμογή γίνεται από επιστήμονα γεωπόνο, χημικό
 • Εγκεκριμένα απολυμαντικά από τον ΕΟΦ
 • Παρέχεται τεχνική έκθεση εφαρμογής
 • Ημερήσιο δελτίο εφαρμογής
 • Πιστοποιητικό απολύμανσης

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

 • Χρήση φορητών μικροσκοπίων για αναγνώριση εντομών
 • Εγκεκριμένα εντομοκτόνα από το ΥΠΠΑΤ
 • Πλήρες φάκελος σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ
 • Παρέχεται τεχνική έκθεση εφαρμογής
 • Τοποθέτηση κατάλληλων σημάνσεων
 • Δελτίο δεδομένων ασφαλείας
 • Ημερήσιο δελτίο εφαρμογής
 • Πιστοποιητικό απολύμανσης
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ:
 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Π.ΦΑΛΗΡΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ - ΤΑΥΡΟΣ - ΒΟΤΑΝΙΚΟ - ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΚΟΥΚΑΚΙ - Ν.ΣΜΥΡΝΗ - Ν.ΚΟΣΜΟΣ - ΔΑΦΝΗ - ΚΕΝΤΡΟ - ΑΘΗΝΑ -  ΒΥΡΩΝΑΣ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ - ΙΛΙΣΙΑ - ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΜΠ/ΠΟΙ - ΓΚΥΖΗ - ΕΞΑΡΧΕΙΑ - ΚΟΛΩΝΟΣ - ΣΕΠΟΛΙΑ - ΠΑΤΗΣΙΑ - ΠΟΛΥΓΩΝΟ - ΚΥΨΕΛΗ - ΓΑΛΑΤΣΙ - ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΥΚΑΚΙΑ - ΠΕΥΚΗ - ΜΑΡΟΥΣΙ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ - ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search