ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Καθαρισμοί Επαγγελματικών Εγκαταστάσεων

Δραστηριοποιούμαστε στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού επαγγελματικών εγκαταστάσεων στην Αθήνα. Ο καθαρισμός κτιρίων και των επαγγελματικών χώρων, καθίσταται αναγκαίος για την ομαλή λειτουργιά μιας επιχείρησης. Η καθαριότητα δεν αφορά μόνο την υγιεινή αλλά επηρεάζει σημαντικά και την εικόνα που δημιουργούν οι πελάτες σας. Είναι πολύ σημαντικό και αναγκαίο το προσωπικό μια επιχείρησης να εργάζεται σε ένα καθαρό περιβάλλον, που πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας. Με αυτόν τον τρόπο θα παρατηρήσετε αύξηση της απόδοσης αλλά και της ψυχολογίας του εργατικού δυναμικού της εταιρείας σας. Το έμπειρο προσωπικό της ΔΑΡΕΙΑ υπόσχεται ολοκληρωμένες και οικολογικές λύσεις καθαρισμού καθώς και εξειδικευμένες παροχές, προσαρμοσμένες πάντα στις ανάγκες σας.

Αναλαμβάνουμε την τακτική συντήρηση των γραφείων σας παρέχοντας καθαρισμούς:


  • Γραφείων & του περιβάλλοντα χώρου
  • Χώρων υποδοχής
  • Κοινόχρηστων χώρων
  • Τζαμιών
  • Ασανσέρ & σκαλιών
  • Χώρων υγιεινής 
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search