ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Καθαρισμοί Νεόκτιστων Κτηρίων

Στη ΔΑΡΕΙΑ φροντίζουμε για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου όπου ζείτε. Έτσι, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της οικίας σας από την πρώτη στιγμή. Είτε προέρχεται από ανακαίνιση ή κατασκευή, είτε ακόμα από μία αλλαγή στέγης, τα εξειδικευμένα συνεργεία καθαρισμού σπιτιών που διαθέτουμε, με τον σωστό σε κάθε περίσταση εξοπλισμό θα επιμεληθούν τον καθαρισμό του σπιτιού σας στο ακέραιο, χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας. Δεσμευόμαστε για την απόλυτη καθαριότητα που αρμόζει στο χώρο σας. Καλέστε μας σήμερα και χωρίς κόστος ο συνεργάτης μας θα επισκεφθεί το χώρο σας για μία εκτίμηση καθαρισμού πλήρως προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες. Οι περιοχές που εξυπηρετεί το συνεργείο καθαρισμού σπιτιών μας καλύπτει όλη την περιοχή της Αττικής.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον πλήρη αρχικό καθαρισμό από νεόχτιστα η ανακαινίσεις σε  κατοικίες - εγκαταστάσεις η επαγγελματικές εγκαταστάσεις
και την απομάκρυνση με ειδικά κατάλληλα υλικά από τυχόν υπολείμματα οποιασδήποτε μορφής τύπου μπογιές - σκόνη - λάδια -  κ.λ.π

Σε γενικές γραμμές ένας αρχικός - γενικός  καθαρισμός σπιτιού , περιλαμβάνει τον καθαρισμό όλων των επιφανειών, όπως απαιτείται μετά από οικοδομικές εργασίες, και πιο συγκεκριμένα:
Πλύσιμο ντουλαπών υπνοδωματίων, εσωτερικά και εξωτερικά. Ντουλάπια κουζίνας, μέσα - έξω, πάγκοι, πλακάκια, κλπ  επιφάνειες κουζίνας. Καθαρισμός αρμών των πλακιδίων. Ιδιαίτερα επιμελής καθαρισμός  όλων των επιφανειών σε τουαλέτες και WC, είδη υγιεινής, καθρέπτες, πλακίδια. Πλύσιμο θυρών, αλουμινίων, παντζουριών, καθαρισμός βεραντών, κάγκελων, σκαλοπατιών, καθαρισμός εισόδου. Ξεσκόνισμα τοίχων, καθαρισμός τζαμιών, σιδηροδρόμων. Καθαρισμός δαπέδων,  ξύσιμο υπολειμμάτων από μπογιές κλπ υλικά όπου υπάρχουν και όσες άλλες εργασίες είναι απαραίτητες ώστε να σας παραδοθεί το σπίτι σας σε άριστη κατάσταση.

Ο πρώτος, γενικός καθαρισμός ενός σπιτιού, δεν είναι απλή υπόθεση! Απαιτεί εμπειρία, οργάνωση, πλήρη εξοπλισμό και τεχνογνωσία! Τα συνεργεία των αρχικών καθαρισμών αποτελούνται από συγκεκριμένους, εκπαιδευμένους και έμπειρους καθαριστές με άριστη γνώση των υλικών και των μεθόδων που κάθε επιφάνεια απαιτεί για τον καθαρισμό της. Από εσάς το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να υπάρχει νερό και ρεύμα στην οικία, να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι οικοδομικές  εργασίες  και να μην υπάρχει άλλο συνεργείο στους χώρους καθαρισμού εκτός από το συνεργείο καθαριότητας ώστε οι καθαριστές μας να εργάζονται απρόσκοπτα και να παραδώσουν σε εσάς το σπίτι σας πεντακάθαρο και έτοιμο για μετακόμιση.

Πιο αναλυτικά, ο καθαρισμός νεόκτιστων κτηρίων περιλαμβάνει:


  • Πλύσιμο πεζοδρομίου
  • Καθαρισμός εισόδου
  • Καθαρισμός εξωτερικών χώρων
  • Καθαρισμός ασανσέρ
  • Καθαρισμός κλιμακοστάσιου
  • Καθαρισμός σοβατεπιών
  • Καθαρισμός τζαμιών κλιμακοστασίου
  • Καθαρισμός λοιπών χώρων, υπόγειο
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search