ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

Το εξειδικευμένο προσωπικό της ΔΑΡΕΙΑ, αναλαμβάνει τον τακτικό καθαρισμό της πολυκατοικίας σας. Mε γνώμονα την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και την τεχνογνωσία, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, ικανοποιεί όλες τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, μέσα από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών προσφέροντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Όλες οι εργασίες παρακολουθούνται από επόπτη της εταιρίας μας, ο οποίος ενημερώνεται για την πορεία του καθαρισμού της πολυκατοικίας σας και εξασφαλίζει τον πλήρη έλεγχο των εργασιών. Η οικονομοτεχνική μας πρόταση παρέχεται σε εσάς , χωρίς καμία απολύτως δέσμευση συνεργασίας. Καλέστε μας άμεσα για μια δωρεάν εκτίμηση του χώρου σας και αφήστε τη βρόμικη δουλειά σε εμάς! Με την έναρξη κάθε συνεργασίας η εταιρεία μας σας προσφέρει τον πρώτο γενικό καθαρισμό δωρεάν!

Αναλυτικά οι υπηρεσίες παροχών στον Απλό καθαρισμό περιλαμβάνει :

  • Σκούπισμα - σφουγγάρισμα από 1ο όροφο
  • Καθαρισμός - ανελκυστήρα - καθρέφτη
  • Καθαρισμός - πόρτα από ανελκυστήρα
  • Καθαρισμός - κουπαστών - σοβατεπί
  • Καθαρισμός - τζαμιών εισόδου
  • Σκούπισμα - πλύσιμο εξωτερικούς χώρους

Για  πολυκατοικίες οι υπηρεσίες είναι σε μηνιαία βάση κάποιων επισκέψεων με την συμφωνία ημέρες - αριθμός επισκέψεων γενικού - απλού καθαρισμού

**Προσφορά πακέτου για πολυκατοικίες  1 απολύμανση με την έναρξη συνεργασίας**
  
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search