ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ
Το εξειδικευμένο προσωπικό της Δαρεία αναλαμβάνει τον καθαρισμό γραφείων και σας προσφέρει τη δυνατότητα αναλυτικού προγράμματος καθαρισμού γραφείων για τον επαγγελματικό σας χώρο, εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Εμπειρία, εξειδίκευση και επαγγελματισμός είναι τα στοιχεία εκείνα που μας κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων του χώρου. Πάντα με πολύ συμφέρουσες και οικονομικές για εσάς τιμές, είμαστε στη διάθεσή σας για να αναλάβουμε οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες παροχών στον καθαρισμό γραφείων κατόπιν συνεννόησης μέρες - επισκέψεις:


  • Καθαρισμός πλύσιμο αντικειμένων σε κουζίνας εφόσον υφίσταται - επιθυμείτε
  • Ξεσκόνισμα - τακτοποίηση γραφείων αντικειμένων κ λοιπών
  • Άδειασμα καλάθων κ αντικατάσταση σακούλας
  • Σκούπισμα - σφουγγάρισμα  του χώρου
  • Καθαρισμός πλύσιμο τουαλέτας 
     
Image

Αποδοτικότητα

Η ΔΑΡΕΙΑ γνωρίζει ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, καθαρό και προσεγμένο περιβάλλον, οι άνθρωποι δραστηριοποιούνται με ευεξία και η απόδοσή τους αυξάνεται. Έτσι εργαζόμαστε καθημερινά σε μια συνεχή προσπάθεια να προάγουμε της γνώσεις και τεχνικές.  
Τα υλικά καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα εγκεκριμένα, με δελτία δεδομένων ασφαλείας. Είναι υψηλής ποιότητας και η σύνθεσή τους κατάλληλη για τις επιφάνειες που χρησιμοποιούνται, προς αποφυγή φθοράς αυτών. Παρέχονται από την εταιρία μας, χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. 
Για τον καθαρισμό των χώρων χρησιμοποιούνται σύγχρονα καθαριστικά μηχανήματα με προηγμένες δυνατότητες ώστε να πετυχαίνουμε την απόλυτη καθαριότητα της εκάστοτε επιφάνειας αλλά και την προστασία της. Τα μη μηχανικά καθαριστικά εργαλεία μας είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας και ανανεώνονται συχνά ώστε να εξασφαλίζουμε τόσο την λειτουργικότητα όσο και την υγιεινή. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη χρήση αυτών ξεχωριστά σε κάθε είδος χώρου...άλλα καθαριστικά υλικά για το μπάνιο, άλλα για την κουζίνα, άλλα για τα έπιπλά κλπ. ώστε να εξασφαλίζουμε την υγιεινή των αντικειμένων. 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΑΚΩΝ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ!
dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search