ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Άρθρα

Εσωτερικοί Χώροι: Tips Για Τον Γενικό Καθαρισμό Του Σπιτιού

Συμβουλές για τον αποτελεσματικό γενικό καθαρισμό του σπιτιού σας!

 

Πατώματα

Διατηρήστε τα πατώματά σας υγιεινά καθαρά και απολαύστε τη μοναδική φρεσκάδα που προσφέρουν τα Καθαριστικά πατώματος.

Εξοπλισμός γραφείου

Ο υπολογιστής, ο εκτυπωτής και το πληκτρολόγιο βρωμίζουν με τη χρήση. Χρησιμοποιήστε υγρά πανάκια για να τα καθαρίσετε, αφού όμως πρώτα συμβουλευτείτε τις οδηγίες των μηχανημάτων.

Περβάζια

Διατηρήστε το περβάζι του παραθύρου καθαρό, χρησιμοποιώντας Χλωρίνη σε απολυμαντικά σπρεϋ. Αφαιρέστε πρώτα τη βρωμιά, ψεκάστε το και περάστε το με ένα καθαρό πανί.

Τζάκι

Αποτελεσματικός καθαρισμός τζακιού: Πρώτα πλύνετε με απορρυπαντικό τα μαυρισμένα από κάπνα τούβλα του τζακιού και μετά χρησιμοποιήστε αραιωμένη Χλωρίνη. Αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά και στο τέλος ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

Άσχημες μυρωδιές

Πώς θα μυρίζει ωραία το σπίτι; Από τις δυσάρεστες οσμές, αυτή του τσιγάρου μπορεί να είναι αισθητή για πολύ καιρό. Πώς, λοιπόν, φεύγει η τσιγαρίλα από το σπίτι; Καθαρίζετε συχνά το σταχτοδοχείο. Ξεπλύνετέ το πρώτα με νερό και μετά χρησιμοποιείστε το απολυμαντικά σπρεϋ.

Καλώδια

Τα γκριζαρισμένα από την κάπνα καλώδια θα ανακτήσουν την αρχική τους λευκότητα αν τα περάσετε με ένα πανί βρεγμένο σε διάλυμα Χλωρίνης. Μην ξεχάσετε να βγάλετε πρώτα την πρίζα από το ρεύμα! Μετά περιμένετε να στεγνώσουν πριν τα επανασυνδέσετε με το ρεύμα.

Κουρτίνες

Οι λευκές βαμβακερές κουρτίνες συχνά γκριζάρουν εξαιτίας της σκόνης και της καπνιάς της πόλης. Για τον καθαρισμό κουρτινών στο σπίτι, πλύνετέ τες στο πλυντήριο με Χλωρίνη.

Ρολά

Τα ρολά και τα στόρια λερώνονται συχνά από τη σκόνη και το καυσαέριο. Καθαρίστε τα χρησιμοποιώντας είτε Χλωρίνη σε απολυμαντικά σπρεϋ για να ξαναβρούν το χρώμα και τη λάμψη τους.

Διάφορα

Στα ανθοδοχεία αναπτύσσονται μικρόβια που αναδύουν δυσάρεστες οσμές. Απολυμάνετε για 5 λεπτά με διάλυμα Χλωρίνης και ξεπλύνετε καλά πριν ξαναβάλετε τα λουλούδια.
Με τη χρήση, τα λευκά κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια χάνουν την λευκότητά τους. Πλύνετέ τα στο πλυντήριο με Χλωρίνη και θα δείτε τη διαφορά.
Αντίστοιχα, πλένετε συχνά τα χαλάκια εισόδου σε πόρτες, μπαλκονόπορτες κ.λπ. με αραιό διάλυμα Χλωρίνης.
Αποκτήστε τη συνήθεια να αφήνετε τα παπούτσια σας στην είσοδο και να κυκλοφορείτε μέσα στο σπίτι με παντόφλες.
Ακόμη και όταν κάνει πολλή ψύχρα, αερίζετε καθημερινά το σπίτι.

Καθιστικό

Θέμα όσφρησης! Η ωραία μυρωδιά στο χώρο ενισχύει την εντύπωση της καθαριότητας και προδιαθέτει ευχάριστα τους «ενοίκους» του. Έτσι:

Μην αφήνετε ποτέ άπλυτα τα σταχτοδοχεία γιατί η μυρωδιά του τσιγάρου θα «στοιχειώνει» συνεχώς το χώρο. Ξεπλύνετέ τα πρώτα με νερό και μετά χρησιμοποιήστε το σπρέι της Χλωρίνης για να μη μυρίζει καθόλου.

Για… εξαιρετικές περιπτώσεις, τοποθετήστε σε κάποιο ηλιόλουστο σημείο του καθιστικού λίγο βαμβάκι εμποτισμένο με το άρωμά σας το οποίο, όταν ζεσταθεί, θα πλημμυρίσει το χώρο!

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, «πώς να καθαρίσω το σπίτι;», οι παραπάνω συμβουλές για το καθάρισμα του σπιτιού σίγουρα σας έχουν βγάλει από το αδιέξοδο.

Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Ζητήστε προσφορά για τον επαγγελματικό καθαρισμό & απολύμανση του χώρου σας.

dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search