ΕΧΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
  • Δευ - Παρ: 08.00πμ - 20.00μμ, Σαβ 08:00πμ - 15:00μμ

Άρθρα

Παιδικό δωμάτιο: Tips καθαριότητας

Συμβουλές για τον αποτελεσματικό καθαρισμό παιδικού δωματίου!Πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Όσο μεγαλώνει το μωρό, γίνεται νήπιο και μετά μαθητής, τόσο διαφοροποιούνται οι συνήθειες και οι ανάγκες του σε όλα τα επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και για το θέμα της υγιεινής καθαριότητας του χώρου του. Σε ό,τι αφορά το βρέφος, η απολύμανση είναι συχνά απαραίτητη. Φροντίστε την, λοιπόν, με συμβουλές και tips για την καθαριότητα του σπιτιού σας, που είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι της μαμάς!

 

Βρεφικό καροτσάκι

Η απολύμανση του σπιτιού για το μωρό αρχίζει από το καροτσάκι. Το καροτσάκι του μωρού μεταφέρει τη βρωμιά του δρόμου και της παιδικής χαράς στο σπίτι, οπότε είναι πολύ σημαντικό να το καθαρίζετε και να απολυμαίνετε καλά τις ρόδες χρησιμοποιώντας Χλωρίνη σε σπρεϋ πολλαπλών χρήσεων.

Ρούχα

«Με τι απορρυπαντικό να πλύνω τα ρούχα του μωρού; Ποιό είναι το κατάλληλο απορρυπαντικό ρούχων για βρέφη;», αναρωτιούνται πολλοί γονείς. Τα λευκά ρουχαλάκια του μωρού μπορούν να διατηρηθούν υγιεινά καθαρά και λαμπερά με τη βοήθεια της Χλωρίνης στο πλυντήριο.Το πλύσιμο των μωρουδιακών ρούχων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

Λευκά είδη

Μην αφήσετε τις λευκές βαμβακερές κουρτίνες να γκριζάρουν. Μπορείτε να πλύνετε τις κουρτίνες στο πλυντήριο με Χλωρίνη.

Επιφάνειες

Καθαρίστε τα ξύλινα κάγκελα και τις πλαστικές επιφάνειες της κούνιας και του πάρκου με το απολυμαντικό σπρεϋ. Σκουπίστε με βρεγμένο πανί και αφήστε να στεγνώσουν πριν επανατοποθετήσετε το στρώμα.
Το μωρό μπορεί εύκολα να έρθει σε επαφή με μικρόβια καθώς μπουσουλάει στο πάτωμα. Πλένετε τακτικά το πάτωμα του παιδικού δωματίου με Καθαριστικό Πατώματος ή με Καθαριστικό Πατώματος για Ευαίσθητες Επιφάνειες.
Πρέπει να απολυμαίνετε την αλλαξιέρα του μωρού καθώς και το καρεκλάκι του φαγητού. Αυτό γίνεται εύκολα με το απολυμαντικό σπρεϋ. Για κάθε περίπτωση, διαβάστε πρώτα τις οδηγίες καθαρισμού του επίπλου.
Επειδή το παιδί, όταν πάει σχολείο, περνάει πολύ χρόνο στο γραφείο του, φροντίστε να απολυμαίνετε σωστά το χώρο και κυρίως το πλαστικό μπράτσο της καρέκλας.
Τα παιδιά, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας, πιάνουν συχνά τα πόμολα, που γίνονται έτσι εστία μικροβίων. Μην ξεχνάτε να τα καθαρίζετε με Χλωρίνη.

Σκεύη

Προσέξτε ιδιαίτερα το γιογιό του νηπίου. Αφού πρώτα το πλύνετε με απορρυπαντικό, το απολυμαίνετε με διάλυμα Χλωρίνης. Ξεπλένετε με καθαρό νερό και στεγνώνετε.
Καθαρίστε την μπανιέρα του μωρού με διάλυμα Χλωρίνης για να την κρατήσετε υγιεινά καθαρή.
Το πλαστικό κουτί για το κολατσιό του μαθητή μπορεί να φέρνει μικρόβια από το σχολείο γι’ αυτό πρέπει να απολυμαίνεται τακτικά με Χλωρίνη.

Παιχνίδια

Παιδιά, μωρά και απολύμανση: Καθαρίζετε συχνά τα πλαστικά παιχνίδια των παιδιών. Πρώτα τα απολυμαίνετε με το απολυμαντικό σπρεύ και μετά ξεβγάζετε με χλιαρό σαπουνόνερο. Ξεπλένετε με καθαρό νερό και στεγνώνετε.

 Μπορούμε να σας βοηθήσουμε! Ζητήστε προσφορά για τον επαγγελματικό καθαρισμό & απολύμανση του χώρου σας.

dareialogo.png
Ο χώρος σας θα είναι
πιο καθαρός από ποτέ.

search